Місто

Синоптики попереджають житомирян про спеку

30 May 2017, 09:22

За прогнозами синоптиків, в найближчі дні в Житомирі та області збережеться спекотна погода.

Про це з посиланням на Житомирський обласний центр з гідрометеорології повідомляє головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«По області температура повітря подекуди сягатиме 29 градусів тепла. У зв’язку з цим звертаємося до громадян із попередженням про загрозу нещасних випадків на воді та переконливо просимо дотримуватися правил безпеки при перебуванні на водоймах, а саме: купатися у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Ні в якому разі не вживати спиртних напоїв, не запливати на значні відстані, або ж спробувати переплисти водойму. Не купатися в незнайомому місці, а спочатку обстежити водойму й переконатись, що під водою немає каміння, залізяк, гострих кілків або ж мілин. Не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. Після тривалого перебування на сонці не варто пірнати у воду з розбігу, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінціво», - попредежають фахівці управління ЦЗ. 

Як повідомляв Житомир.info, в області вже розпочатий відлік жертв цьогорічного купального сезону – 26 травня в річці Гуйва в Пряжевому під Житомиром потонув юнак.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі