Місто

З початком літа в Житомирі побільшало поліцейських патрулів

2 June 2017, 13:51

1 червня на базі міського відділу поліції відбувся перший спільний інструктаж поліцейських, які заступають на охорону публічного порядку у вечірній та нічний час у Житомирі.

Патрульні, нацгвардійці та працівники ГУНП разом знайомились із оперативної ситуацією у місті та отримували завдання по відпрацюванню визначених територій, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Літній період – це час відпочинку більшості містян у парках, скверах, зелених зонах, поблизу водойм. Тому для забезпечення їх безпеки та спокою поліцейські працюють, у тому числі, і за новими, не характерними для зими, маршрутами. Для цього до патрулювання міста з 1 червня залучені працівники підрозділів головного управління Нацполіції в області», - пише відділ комунікації.

З 1 червня  в Житомирі запрацювало ще 11 додаткових патрулів: 9 піших та 2 автомобільні, - інформує поліція. Тепер щодоби у місті вартуватимуть правопорядок до 20 нарядів патрульних, поліцейських Житомирського відділу та ГУНП і нацгвардійців.

Найближчим часом до складу патрулів долучаться представникам громадських формувань, - пише відділ комунікацій.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно поліцейські за годину розшукали викрадений біля будинку мікроавтобус на іноземних номерах, наздогнали грузинів на Opel, які викрали з машини барсетку з 11 тис. грн, та перестріли злодіїв, що везли розібрані рейки та відправили до витверезника 24-річну жінку, дитину якої знайшли на дорозі.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі