Події

Житомирські копи відправили до витверезника 24-річну жінку, дитину якої знайшли на дорозі

30 May 2017, 13:14

У Житомирі випадковий перехожий повідомив в поліцію про маленьку дитину, яка пізно увечері сиділа сама на проїжджій частині.

Про це 30 травня повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомира.

«Коли дворічна дитина сиділа на проїжджій частині, п’яна мати святкувала з друзями. Це трапилося 29 травня близько 20-ї години. Патрульні поліцейські отримали виклик від перехожого, що по вулиці Шевченка на узбіччі проїжджої частини лежить чоловік, а біля нього сидить маленька дитина. По прибуттю на місце події патрульні виявили чоловіка в стані сильного алкогольного сп’яніння. Поряд з ним стояла жінка і тримала на руках дворічну дівчинку», - повідомила патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

«Коли йшла додому, побачила, що на дорозі сидить дитина. Підхопила крихітку і повідомила до поліції», - розповіла випадкова перехожа.

Патрулі оперативно розшукали матір дитини. 24-річна житомирянка знаходилася на подвір’ї приватної оселі в компанії чотирьох чоловіків і перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння. На запитання копів щодо дитини ніяк не відреагувала. Жінку доправили до центру детоксикації, а про факт недогляду за дитиною і негідну поведінку матері буде повідомлено в соціальну службу, - повідомляє прес-служба.

За даними патрульних, бабуся дівчинки, яку розшукали правоохоронці і привезли дитину, повідомила, що знає про згубну звичку своєї доньки і «лише знизила плечима».

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі