Місто

За перемогу в проекті «Від пацанки до панянки» житомирянка отримала золоту брошку та 100 тис. грн

8 June 2017, 09:40

7 червня на Новому каналі завершився проект «Від пацанки до панянки», і його переможницею стала Анна Савинець із Житомира. Дівчина отримала золоту брошку та 100 тисяч гривень на здійснення своєї мрії.

На проекті житомирянка здивувала всіх своїм умінням зубами відкоркувати пляшку пива, майстерними рухами під «Gangnam Style» та запальним танцем на обідньому столі.

Анні – 19 років, у 17 років вона народила сина. В Анни був цивільний чоловік, який виявився геєм. Після того як вона прочитала його любовне листування з хлопцем, вигнала і залишилася з маленьким сином.

Якось вона навіть підняла руку на бабусю. Дівчина любить випити й погуляти, а після цього побитися. Тому тепер дівчина прийшла на проект, щоб стати хорошою мамою і донькою, бути дівчиною.

Варто зазначити, що у другому сезоні у «Школі леді» навчалися ще більше босячок – не 9, а 12. Унікальний шанс круто змінити свою долю отримали найскандальніші, найбільш невгамовні та експресивні дівчата з різних куточків України. Яскраві, харизматичні і абсолютно несхожі на попередниць. Зі складними, покаліченими долями і величезним бажанням змінити своє життя. Серед героїнь були юна дівчина-стриптизерка, мати двох дітей від різних шлюбів, працівник поліції з Луганська, яка після страшних переслідувань втекла з рідного міста, колишня ув’язнена, яка, побувавши в місцях позбавлення волі, змогла зберегти легкість характеру та оптимізм й житомирянка Анна Савинець.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянка Анна Кукса пройшла до суперфіналу вокального телешоу «Голос країни – 7».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі