Влада

Губернатор буде підвищувати кваліфікацію посадовців Житомирської ОДА: підписав договір з Нацакадемією

9 June 2017, 11:34

Президент Національної академії державного управління при Президентові України Василь Куйбіда і голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич підписали договір про співробітництво між академією і Житомирською ОДА на 2017-2022 рр.

Про це 8 червня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Зустріч відбулася 7 червня 2017 року. Василь Куйбіда та Ігор Гундич домовилися про співпрацю щодо підготовки фахівців з публічного управління, зокрема, у галузі знань «Управління та адміністрування», підвищення кваліфікації та спеціалізації кадрів, а також у сфері наукової діяльності», - інформує прес-служба.

«Вчитися ніколи не пізно. Перевірив на власному досвіді. Адже зараз і сам навчаюся в Національній академії державного управління при Президентові України. Будемо підвищувати фаховий рівень й інших наших держслужбовців», – написав Ігор Гундич у соцмережі.

У рамках договору буде здійснюватися підготовка фахівців з публічного управління, а представників ОДА залучатимуть до проведення викладацької та наукової роботи в Національній академії, рецензування навчальних планів, програм, випускних кваліфікаційних робіт, до участі у науково-дослідних проектах, науково-практичних конференціях, семінарах тощо, - зазначає сайт ОДА.

Крім того, академія проводитиме наукові дослідження методів та інструментів для формування та ефективної реалізації ОДА регіональної економічної політики, складатиме наукові записки, доповіді, а обласна адміністрація прийматиме у себе магістрів для проходження практики.

«Василь Куйбіда та Ігор Гундич висловили упевненість, що співпраця Національної академії і Житомирської обласної державної адміністрації сприятиме підвищенню ефективності навчання публічних службовців, а також покращенню спроможності органів місцевого самоврядування відповідати на сучасні виклики та ефективно вирішувати проблеми територіальних громад», - резюмує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2017 року у посадовців Житомирського виконкому розпочалися заняття з підвищення кваліфікації, а минулого місяці німецький урбаніст розповів житомирським посадовцям про досвід відродження занепалого міста.
 
 

Фото - ЖОДА
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі