Влада

Мерія Житомира «вдосконалює» співробітників: організувала тренінг та пообіцяла навчальні поїздки за кордон

10 February 2017, 10:59

У посадовців Житомирського виконкому розпочалися заняття з підвищення кваліфікації.

Про це 10 лютого повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

«У вересні 2016 року було проведене анкетування працівників виконавчого комітету Житомирської міської ради з метою виявлення потреб у підвищенні кваліфікації та розвитку персоналу. На основі цього опитування була розроблена масштабна програма з підвищення кваліфікації персоналу Житомирської міської ради під назвою «Кваліфікаційний наступ 2030», яку в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» 9 лютого презентували в міськраді», - повідомила прес-служба.

«Ми досить серйозно ставимось до компоненту підвищення кваліфікації співробітників міської ради. Без кваліфікованого підходу до справи ми б не мали можливості реалізації тих чи інших проектів у місті. І цей додатковий багаж знань, який отримають наші працівники під час різноманітних тренінгів – це бонус для вдосконалення власних умінь», – цитує прес-служба міського голову Сергія Сухомлина.

Зі слів керівника проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» Матіаса Брандта, навчальна програма складається з чотирьох незалежних модулів: тренінги з розвитку особистісних навичок, спеціалізовані фахові тренінги, курс для фахівців з міського планування та навчальні поїздки до міст Німеччини та Швейцарії.

У ході першого семестру, який триватиме до липня 2017 року, навчання пройдуть більшість співробітників виконавчого комітету Житомирської міської ради. У якості тренерів будуть залучені як місцеві фахівці, так і міжнародні експерти, - інформує мерія.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2016 року мер Житомира повіз працівників виконкому у Львів, щоб «надихнути колектив на ефективну роботу».

Фото з сайту мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі