Суспільство

У селі Житомирського району поховають бійця, футболіста й волонтера Анатолія Потєхіна, який загинув в АТО

9 June 2017, 14:56

У зоні АТО загинув військовий-доброволець з Житомирської області Анатолій Потєхін.

Про це 8 червня на сторінці у Facebook футбольного клубу «Пак-Трейд» з села Висока Піч Житомирського району написав користувач Олександр Жабровець.

«Вічна пам'ять... Анатолій Потєхін загинув, виконуючи військовий обов'язок в АТО. Доброволець, волонтер, громадський активіст, представник футбольної команди і просто чудова людина назавжди залишиться в наших серцях...», - написав чоловік.

Колега загиблого по футбольній команді Василь Козел в  телефонній розмові розповів Житомир.info, що Анатолій Потєхін 1969 року народження, проживав у Високій Печі, в нього залишились дружина та двоє дітей.

«Він грав в сільській футбольній команді. Раніше займався перевезеннями, як почалася війна – став волонтерити. Він два тижні був у селі, а потім знов в АТО поїхав. Коли і де загинув – поки не знаємо. Його привезуть 10 червня, ховатимуть у Високій Печі», - розповів Василь.

Військовий комісар Житомирського об’єднаного військового комісаріату Андрій Матвієць повідомив Житомир.info, що боєць загинув 7 червня в Донецькій області.

«Загиблий служив у 12 батальйоні – це окремий підрозділ, що підпорядковується 72 бригаді, яка зараз знаходиться в районі Авдіївки. Тіло бійця везуть з моргу в Дружківці (місто обласного значення на півночі Донецької області – ред.)», - розповів військовий комісар.

Фото з Facebook 

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня цього року на фасаді житомирського коледжу відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО сержанту 30-ї бригади Івану Ломачуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі