Місто

На фасаді житомирського коледжу відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО сержанту 30-ї бригади

23 May 2017, 15:32

23 травня на фасаді Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО, сержанту 30-ї окремої механізованої бригади Івану Ломачуку.

Про це повідомляє сайт облдержадміністрації.

«Загинув Іван Ломачук 6 серпня 2014 року під час бою на 43-му блок-посту в районі села Степанівка (Шахтарський район) Донецької області поблизу міста Сніжне. Вшанувати пам’ять випускника прийшли його рідні, побратими, громадськість та колектив коледжу», - йдеться у повідомленні.

Довідково. Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Іван Ломачук нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Нагадаємо, в серпні 2014 року волонтери розшукували Івана Ломачука, який останній раз виходив на зв'язок 6 серпня. У вересня 2014 року він був у списку полонених, який публікував Центр звільнення полонених ГО «Офіцерський корпус».

 

Фото з сайту ОДА

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 13 травня на фасаді школи №33 відкрили меморіальну дошку десантнику 95-ї окремої аеромобільної бригади Віталію Дульчику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі