Влада

Суд зупинив строк розгляду справи про сумісництво першого заступника голови Житомирської облради

13 June 2017, 16:28

Корольовський районний суд м.Житомира за клопотанням прокуратури зупинив строк розгляду адміністративної справи відносно першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка.

Відповідна постанова суду від 24 травня 2017 року опублікована в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«В провадженні Корольовського районного суду м. Житомира перебуває адміністративна справа відносно ОСОБА_2 за ст. 172-4 ч.1 КУпАП. Розгляд в суді даної адміністративної справи було призначено на 24 травня 2017р. ОСОБА_2 для розгляду даної справи на зазначений час не з'явився, про час та місце розгляду даної адміністративної справи був повідомлений належним чином, від ОСОБА_2 23.05.2017р. на адресу суду надійшло письмове клопотання про відкладення розгляду справи в зв'язку з тим, що він не може прибути в судове засідання 24.05.2017р. в зв'язку з перебуванням у відрядженні за межами Житомирської області. В судовому засіданні прокурор прокуратури Житомирської області ОСОБА_3 заявила клопотання про зупинення строку розгляду даної адміністративної справи, посилаючись на те, що відповідно до ст. 277 КУпАП, строк розгляду адміністративних справ про адміністративні корупційні правопорушення зупиняється судом у разі якщо особа, щодо якої складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення, умисно ухиляється від явки до суду або з поважних причин не може туди з'явитися (хвороба, перебування у відрядженні чи на лікуванні, у відпустці тощо)», - йдеться у постанові.

Суд клопотання прокурора задовольнив. Інформації про поновлення строку розгляду справи поки що немає.

Стаття 277 КУпАП передбачає, що справа по статті 172-4 мала б бути розглянута протягом доби, але є можливість зупинити строк розгяду.

Нагадаємо, 11 квітня цього року працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції України за погодження ГПУ вручили протокол по ст. 172-4 КупАП «Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності» Крамаренку Сергію Михайловичу – першому заступнику голови Житомирської облради. 

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Крамаренко – депутат Житомирської облради від Радикальної партії Олега Ляшка. На сесії облради 26 вересня 2016 року після обрання головою обласної ради Володимира Ширми (БПП), Крамаренко був обраний його першим заступником.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі