Влада

Голова Житомирської ОДА доручив до кінця червня закінчити ремонт Хорошівської гімназії

15 June 2017, 11:10

Голові Хорошівської РДА Галині Ширченко був поставлений перший дедлайн – закінчити ремонт гімназії до кінця червня 2017 року.

Дедлайн поставив голова облдержадміністрації під час робочої поїздки у Хорошівський район, пише сайт Житомирської ОДА.

«Ця гімназія, як і решта закладів, які були відновлені та утеплені упродовж останніх років – це реальний результат дії реформ з впровадження енергоефективності, децентралізації. Сьогодні термосанація Хорошівської гімназії виконана на 90 %, але об’єкт має бути завершений на 100% вже до кінця місяця», – наголосив Ігор Гундич.

Також він додав, що до оновлення та реконструкції соціальних об’єктів необхідно підходити комплексно – відремонтований заклад повинен мати не тільки нові стіни, а й якісне внутрішнє оформлення, відповідно до вимог НУШ.

Крім цього, Ігор Гундич додав, що «Хорошівська гімназія є опорною школою, це значить, що до 1 вересня тут має бути медіатека, яка впроваджується під патронатом дружини Президента Марини Порошенко».

Медіатека – це інтерактивний простір на базі бібліотеки, де поєднуються зона для читання, інтернет-зона, зона відпочинку та обміну думками..

Довідково. В Хорошівській гімназії за 4,6 млн грн (4,14 млн грн. – кошти ДФРР, 0,46 млн грн – кошти місцевого бюджету) проведено реконструкцію будівлі та утеплення стін. Триває заміна покрівлі даху та зливної системи.

Нагадаємо, 14 червня голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич представив нового керівника Хорошівської адміністрації Галину Ширченко.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня Уряд затвердив 111 проектів, що фінансуватимуться ДФРР у 2017 році, три з них - у Житомирській області. У проекті розпорядження Уряду є і Хорошівська гімназія.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі