Влада

Житомирська ОДА збирається купити в київської фірми пам’ятник Небесній Сотні за понад 700 тис. грн

16 June 2017, 15:18

Київська компанія «Технотрейд» виготовить та встановить на майдані Корольова в Житомирі пам’ятник Героям Небесної Сотні.

Договір департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації з ТОВ «Виробничо-дизайнерська компанія «Технотрейд» (м. Київ) 15 червня опублікували на сайті ProZorro.

Торги пройшли у вигляді переговорної процедури закупівлі, так як товар – пам’ятний знак –  закуповується в переможця архітектурного конкурсу, - йдеться в поясненні.

Предметом договору є придбання та встановлення пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 3/14 в м. Житомирі. Постачальник зобов’язується виготовити та встановити пам’ятний знак за вказаною адресою.

Ціна договору складає 735,9 тисяч гривень з ПДВ. Перерахування бюджетних коштів планується в два етапи: аванс в сумі 562,6 тис. грн (до 25 липня 2017 року) та повна оплата за виготовлення та встановлення пам’ятного знаку - протягом 10 днів після підписання сторонами акту виконаних робіт.

Умовами договору встановлено, що покупець (Житомирська ОДА) має право на використання (в тому числі оприлюднення, публічний показ) пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні, вимагання безоплатного виправлення недоліків, що виникли внаслідок допущених постачальником порушень, а також на виконання благоустрою території біля пам’ятного знаку на майдані Корольова.

За даними з мережі інтернет, основним видом діяльності ТОВ «Виробничо-дизайнерська компанія «Технотрейд» є виробництво готових металевих виробів.

Робота під номером 90 – переможець онлайн-голосування:

Нагадаємо, в лютому 2016 року обговорення пам’ятника Героям Небесної сотні мало не перетворилося на скандал, після чого ОДА зняла з себе відповідальність за його будівництво. 24 лютого на сесії Житомирської міської ради депутати від ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» підняли питання про пам'ятник Героям і хотіли скасувати рішення виконкому про дозвіл на розміщення композиції «Герої не вмирають» на фасаді будинку за адресою: майдан Корольова, 3/14, але не вистачило голосів

У жовтні 2016 року житомирян запрошували проголосувати за кращу пропозицію пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної сотні. В жовтні 2016 року конкурсна комісія визначилася з кращим проектом пам'ятника Героям Небесної сотні, який обрали шляхом онлайн-голосування. Обійшла інші робота під номером 90.

Як повідомляв Житомир.info, влада збирається за 287 тисяч бюджетних гривень осучаснити підсвітку будівлі Житомирської облради, а 23 червня цього року біля Михайлівського собору відкриють пам’ятник Івану Огієнку, виготовлений за кошти мецената.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі