Місто

Компанія керівника ГО «Об'єднання «Самопоміч» майже за 400 тис. грн встановить в центрі Житомира пам’ятник Небесній Сотні

19 June 2017, 18:23

385 тисяч гривень – саме в стільки обійдеться обласному бюджету встановлення пам’ятника Героям Небесної Сотні біля фасаду будівлі Житомирської облради та благоустрій території біля нього.

Оголошення  про проведення допорогової закупівлі 19 червня розмістили на сайті електронних закупівель ProZorro.

Замовник закупівлі - департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації, предмет закупівлі – «Встановлення пам'ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні (пристосування частини фасаду будівлі обласної ради та благоустрій території за адресою: майдан ім. С.П.Корольова, 3/14 у м. Житомирі - капітальний ремонт).

Допорогова закупівля завершена 12 червня, участь у ній взяли два житомирських товариства - ТОВ «АртХаус» і ТОВ УК «Комфорт-Буд». Пропозиція останнього визнана економічно вигіднішою (385 тисяч гривень проти 398 тис. у конкурента), і станом на 19 червня на ProZorro розміщене повідомлення про намір укласти із фірмою договір.

В мережі інтернет є дані, що керівником товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча Компанія «Комфорт-Буд» є Балакішієв Станіслав Закірович, який, як свідчать дані офіційного сайту «Об'єднання «Самопоміч» , станом на 19 червня 2017 року є контактною особою у Житомирській міській організації цієї політичної сили:

У прес-службі міської організації «Об'єднання «Самопоміч» Житомир.info уточнили, що  Балакішієв Станіслав Закірович є керівником Житомирської громадської організації «Об'єднання «Самопоміч».

Строк виконання робіт – до 1 серпня 2017 року.

У числі робіт, які необхідно провести - монтаж світильників, улаштування постаменту та покриття з рулонної трави.

Як повідомляв Житомир.info, виготовить та встановить сам пам’ятний знак на майдані Корольов київська компанія «Технотрейд». Памятник закуплять за 735,9 тисяч бюджетних гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі