Влада

Мер призначив Світлану Ольшанську на три роки директором житомирського КП «Парк»

20 June 2017, 10:10

Мер Житомир Сергій Сухомлин призначив Світлану Ольшанську директором комунального підприємства «Парк».

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 16 червня.

«Розглянувши подання начальника управління культури Житомирської міської ради Рябенко Н.І. від 13.06.2017 № 399, заяву Ольшанської С.Г., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 19 червня 2017  року Ольшанську Світлану Григорівну на посаду директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради та укласти з нею контракт на термін з 19 червня 2017 року по 19 червня 2020 рок», - зазначається у документі, опублікованому на сайті міської ради.

Нагадаємо, до призначення на цю посаду Ольшанська п’ять місяців працювала заступником директора КП «Регулювання орендних відносин», а до цього – заступником директора комунального підприємства «Агентство з управління майном».

Як повідомляв Житомир.info, в.о. директора КП «Парк» Ольга Кузьмінська, яка працювала на цій посаді з січня 2017 року, 25 травня написала заяву на ім’я мера Житомира, в якій просила звільнити її з займаної посади «за згодою сторін». 26 травня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив нового в.о. директора КП «Парк» - Дмитра Тимофієнка, який до призначення на цю посаду був заступником директора КП «Парк» з фінансово-економічних питань.. 8 червня Тимофієнко був гостем програми «Діалоги» на Житомир.info: розповідав про концепцію розвитку парків Житомира та нові їдеї. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі