Влада

В. о. директора житомирського КП «Парк» Ольга Кузьмінська написала заяву на звільнення

25 May 2017, 16:52

Виконуюча обов’язки директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради Ольга Кузьмінська 25 травня написала заяву на звільнення.

Скрін-копія заяви Кузьмінської на ім’я міського голови Житомира Сергія Сухомлина є у розпорядженні Житомир.info.

«Прошу звільнити мене з займаної посади за згодою сторін з 25.05.2017 р.», - йдеться в заяві.

Телефоном Ольга Кузьмінська підтвердила Житомир.info, що написала заяву, але від коментарів відмовилась. Вона також підтвердила, що затриманий на хабарі заступник директора КП «Парк» досі працює. В. о. директора відмовилася відповідати на запитання, чи пов’язана з цією обставиною її заява.

Нагадаємо, 13 березня 2017 року на хабарі затримали заступника директора КП «Парк» та провели обшук у кабінеті секретаря Житомирської міськради Наталії Чиж. Пізніше Сергій Сухомлин назвав прізвище хабарника - Вадим Поповіченко.

Як повідомляв Житомир.info, обов’язки директора КП «Парк» міськради Ольга Кузьмінська почала виконувати з січня 2017 року. Тим же розпорядженням міський голова відсторонив від виконання обов’язків директора «Парку» Ю. Лавренчука. 7 вересня 2016 року міський голова Житомира підписав розпорядження про відсторонення директора КП «Парк» на час проведення перевірки, а 25 листопада 2016 з посади директора КП «Парк» звільнили Володимира Шуста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі