Місто

Житомирянину збираються видати паспорт прив'язки на голуб’ятник

21 June 2017, 17:58

Житомирський виконком збирається доручити департаменту містобудування та земельних відносин міської ради підготувати та видати громадянину паспорт прив'язки голуб’ятника по вулиці Гоголівській.

Проект рішення виконавчого комітету «Про розміщення тимчасової споруди» 21 червня опублікували на офіційному сайті міськради.

«Розглянувши заяву Лакійчука Романа Петровича від 31.03.2017 стосовно розміщення тимчасової споруди для утримання голубів (далі - голубника) по вул. Гоголівській, 21, схему прив'язки голубника від 27.04.2017, узгоджену в службах інженерної інфраструктури міста Житомира, акт від 22.05.2017 управління держпродспоживслужби в м. Житомирі про обстеження земельної ділянки (…),  виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.    Департаменту містобудування та земельних відносин міської ради підготувати та видати Лакійчуку Р.П. паспорт прив'язки голубника по  вул. Гоголівській, 21», - йдеться в проекті рішення.

Для розміщення голуб’ятника житомирянин має звернутись із паспортом прив'язки до комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» для оформлення контрольної картки на порушення благоустрою за даною адресою, - йдеться в проекті.

Громадянина хочуть зобов’язати утримувати в належному стані благоустрій прилеглої до голубника території та раз у два роки звертатись до департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради із заявою про підтвердження намірів подальшого користування спорудою.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2016 року працівники Інспекції з благоустрою розпочали інвентаризацію житомирських гаражів: чи оформлені земельні ділянки, чи є право власності або оренди, скільки самовільно побудованих та безгосподарних гаражів.

Будинок на Гоголівській, 21. Скрін з Google-карти

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі