Влада

Депутати райради висловили недовіру голові Коростишівської РДА

23 June 2017, 17:53

22 червня до порядку денного сесії Коростишівської районної ради внесли питання про оголошення недовіри голові РДА Василю Купрійчуку. Під зверненням підписалися 20 депутатів райради.

Про це у коментарі Житомир.info 24 червня розповів голова районної ради Сергій Бондарчук.

«У районній раді 34 депутати. 20 підписалися за висловлення недовіри голові РДА Василю Купрійчуку, 19 проголосували «за», 3 – «проти», інші утрималися. Далі, відповідно до законодавства, ми звертаємося до голова Житомирської ОДА, аби він його розглянув та зі своїм обґрунтуванням відправив на адміністрацію президента. Хочу сказати, що саме через цього керівника (Василя Купрійчука, - ред.) місцеві бюджети сільських рад втратили суттєві надходження. Немає контролю за роботою, він боїться приймати важливі рішення. Навіщо тоді такий керівник», - розповів Сергій Бондарчук.

Нагадаємо, у вересні 2016 року народний депутат від Житомирської області Павло Дзюблик (фракція «Народний фронт») звернувся до голови Національного антикорупційного бюро України з проханням розібратися у ситуації в Коростишівському районі.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2016 року президент України Петро Порошенко призначив сім нових голів райдержадміністрацій у Житомирській області, серед яких був і Василь Купрійчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі