Політика

Нардеп звернувся до НАБУ: у Житомирській області голова РДА вимагав у підприємців гроші на святкування Дня Незалежності

2 September 2016, 11:49

Народний депутат від Житомирської області Павло Дзюблик (фракція «Народний фронт») звернувся до голови Національного антикорупційного бюро України з проханням розібратися у ситуації в Коростишівському районі.

Лист-звернення до голови НАБУ Артема Ситника нардеп Павло Дзюблик написав 29 серпня та опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

«До мене звернулися жителі Коростишівського району, які повідомили про конкретні факти правопорушення головою Коростишівської районної державної адміністрації Купрійчуком Василем Михайловичем. Підготував аналогічні депутатські звернення до усіх відповідних органів державної влади, аби перевірили інформацію та прийняли міри в межах повноважень, чинного законодавства України», - пише народний депутат.

У коментарях під публікаціє Дзюблика пишуть, що збирання грошей з підприємців на святкування – не новина, та припускають, що комусь треба звільнити нинішнього голову РДА.

Як повідомляв Житомир.info, Василь Купрійчук був призначений головою Коростишівської райдержадміністрації 29 квітня цього року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі