Влада

Обласна рада хоче дозволити «невід’ємно поліпшити» приміщення на Михайлівській у Житомирі

29 June 2017, 10:39

Житомирська обласна рада хоче надати згоду ФОП Невмержицькій Л.А. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого приміщення на вул.Михайлівська у Житомирі.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 27 червня.

«Надати згоду ФОП Невмержицькій Л.А. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 60,2 кв. м, що перебуває на балансі комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 15, відповідно до кошторисної документації 18-П-2017-К, розробником якої є ПП «Імперія будівництва», на граничну суму 248060,71 грн. без ПДВ, що становить 35,7 % від ринкової вартості майна, за яким воно було передано в оренду. Відшкодування вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого майна буде зараховано при приватизації об’єкта оренди. Здійснені ФОП Невмержицькою Л.А. невід’ємні поліпшення орендованого майна понад погоджений обласною радою граничний обсяг витрат відшкодуванню не підлягають і є спільною власністю територіальних громад області», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, минулого року голова бюджетної комісії Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв розповів про шляхи викупу комунального майна та механізм отримання права на викуп приміщення через «поліпшення». 

Як повідомляв Житомир.info, в 2013 році ФОП Невмержицька Л.А. приватизувала шляхом викупу орендоване приміщення на вул. В.Бердичівська, 93.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі