Влада

Гроші на зарплату житомирським медикам вже на рахунках міськради, - Місюрова

30 June 2017, 13:25

З казначейської служби України на рахунки Житомирської міської ради прийшли 16,3 мільйонів гривень зарплатні за червень та першу половину липня. Транш змогли провести лише сьогодні, 30 червня, через кібератаку на державні установи.

Про це пише сайт Житомирської мерії.

«Гроші вже на рахунках міської ради. Ще у вівторок департамент бюджету та фінансів та управління охорони здоров’я міської ради всі документи підготувало. Ми чекали лише казначейство. Але через вірус та проблеми у банківській системі були труднощі у цьому процесі», - наголосила Марія Місюрова, начальник управління охорони здоров’я міської ради.

Нагадаємо, вранці 27 червня, коли мала початися сесія міської ради, мер Житомира поїхав до Києва, де у Мінфіні та МОЗ мав вирішити питання виплати медикам зарплати за червень. Близько 14:00 години дня Сергій Сухомлин прозвітував, що житомирські медики отримають зарплату та відпускні.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня в міську раду прийшли кілька десятків медпрацівників другої міської лікарні, бо їм своєчасно не виплатили аванс за червень, а мер Сергій Сухомлин, сказав, що гроші з держбюджету ще не перерахували і він готовий разом з лікарями їхати до Києва під Кабінет міністрів, щоб відстояти права житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі