Суспільство

У райцентрі Житомирської області відкрили пам’ятний знак «Героям АТО»

3 July 2017, 12:00

У суботу, 1 липня, на честь бійців, що віддали своє життя у ході антитерористичної операції на сході України, у Баранівці на площі Волі відбулося урочисте відкриття та освячення пам’ятного знаку «Героям АТО».

Про це повідомляє сайт Української православної церкви Київського патріархату Житомирської єпархії.

«У пам’ятному заході взяв участь Преосвященніший єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій. Владику супроводжували протоієрей Геннадій Пограничний, протоієрей Віталій Ейсмонт, протодиякон Василь Татарин, духовенство Баранівського благочиння Української Православної Церкви Київського Патріархату. Захід розпочався із виконання Державного Гімну України. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували героїв, які віддали свої життя за світле майбутнє нашої Батьківщини. Право відкрити пам’ятний знак надали учасникам АТО. Після цього відбулося покладання квітів усіх бажаючих вшанувати пам’ять спочилих захисників», - йдеться у повідомленні.

Представники релігійних конфесій освятили пам'ятний знак та помолилися за загиблих воїнів і за мир та добробут в Україні.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня 2017 року в Новограді-Волинському відкрили меморіал пам’яті Небесній сотні та загиблим учасникам АТО.

Фото з сайту Баранівської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі