Місто

Житомирське «Полісся» обіграло запорізький «Металург» і здобуло перемогу в дебютному поєдинку на професійному рівні

9 July 2017, 16:54

Житомирське «Полісся» здобуло перемогу в дебютному поєдинку на професійному рівні, обігравши в матчі першого раунду Кубка України запорізький «Металург».

Про це повідомляє ua-football.com.

«"Металурги" були номінальними господарями поля, хоч проходила гра у Чкалове. Матч без явної переваги однієї зі сторін котився до нульової нічиєї і додаткового часу, однак під кінець поєдинку гостям все ж вдалося взяти гору. Спершу з поля був вилучений голкіпер запоріжців Теленков, що змусило стати в рамку захисника Захарова. Суперник оперативно скористався цим, двічі відзначившись за час, який залишився до фінального свистка», – йдеться у повідомленні.

Наступного тижня обидві команди стартують у чемпіонаті Другої ліги. Базовий день ігор другого раунду Кубка - 26 липня.

Чкалове. Стадіон «Колос»

Металург Запоріжжя - Полісся (Житомир) 0:2

Голи: Галахов, Демчик

Металург Запоріжжя (стартовий склад): Теленков, Пелих, Петровський, Єфімчук, Шовкун, Бережний, Черніков, Сентябов, Божий, Захаров, Керножіцький

Полісся (стартовий склад): Міхєєв, Галахов, Кудельскін, Онищук, Дещік, Зайнчковський, Олексієнко, Михайленко, Холодницький, Розпатнюк, Жуков

Вилучення: Теленков 82

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня цього року житомирський футбольний клуб «Полісся» завершив атестацію у професійну II лігу Чемпіонату України. 21 червня під час конференції Професіональної футбольної ліги України представники клубу отримали атестат, який засвідчує статут статус професійної футбольної команди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі