Місто

Житомирське «Полісся» стане професійним футбольним клубом: атестація в ІІ лігу завершена

9 June 2017, 13:07

Житомирський футбольний клуб «Полісся» завершив атестацію у професійну II лігу Чемпіонату України.

Про це 9 червня повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

«Ми відпрацювали всі організаційні моменти з підготовки до проходження атестації. ФК "Полісся" та "Металіст" зробили найбільше для проходження цього процесу. І в нас залишилось вирішити проблему стадіону», - цитує прес-служба члена спостережної ради комунального підприємства «ФК «Полісся» Житомирської міськради Руслана Павлюка.

Зараз клуб очікує вручення відповідних атестатів. Підготовка до атестації тривала рік, і її завершення співпало із фіналом сезону. В II-гу лігу вже заявлені команди "Металіст", "Дніпро", "Волинь", "Кривбас".

На думку Руслана Павлюка, заявлені в II лігу команди дуже потужні. І якщо житомирський клуб гратиме на домашньому полі із відомими командами, то прийдуть і вболівальники, і спонсори. Це буде поштовхом до розвитку клубу.

У коментарі Житомир.info Руслан Павлюк пояснив, що завершення атестації в ІІ лігу означає, що ФК «Полісся» визнали професіоналом.

«Період проходження атестації завершився. Ми виконали всі вимоги. Залишилася формальність - отримання документу, який це підвтерджує. Нас, по суті, визнали професійним футбольним клубом. До того ми були любителями, аматорами, а віднині є професіональними гравцями», - сказав Павлюк.

Він підтвердив, що з 1 червня 2017 року не є директором КП «ФК «Полісся», бо його заяву на звільнення задовольнили. Нині він є членом спостережної ради ФК «Полісся».

Нагадаємо, що 11 червня в Житомирі відбудеться останній домашній матч із ФК "Первомайськ".

Фото - сайт міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі