Влада

ОДА розподілила субвенцію, яку Житомирська область отримала на житло пораненим учасникам АТО та родинам загиблих

13 July 2017, 14:17

Між містами та районами Житомирської області розподілили 10,5 млн грн з 13 млн субвенції з держбюджету на виплату грошової компенсації для придбання житла родинам загиблих та поранених учасників антитерористичної операції.

Відповідне розпорядження в.о. голови облдержадміністрації Ярослав Лагута підписав 5 липня.

«Збільшити видатки по КПКВК 7518580 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5 - 8 пункту 1 статті 10, а також для осіб з інвалідністю I - II групи, визначених пунктами 11 - 14 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та потребують поліпшення житлових умов» (головний розпорядник коштів – департамент фінансів Житомирської обласної державної адміністрації), по КЕКВ 3220 «Капітальні трансферти органам державного управління інших рівнів» на суму 10 514,419 тис.грн. Збільшити профіцит загального фонду обласного бюджету на суму 2 493,041 тис.грн., напрямом використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду)», - зазначається у документі.

Згідно розподілу, найбільше коштів отримає Коростишівський район (1 млн 985,742 тис. грн), Житомир (1 млн 394,266 тис. грн) та Бердичів (1 млн 153,499 тис. грн).

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав розпорядження КМУ про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за житло для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю I-II групи: згідно розподілу Житомирська область отримує субвенцію в розмірі 13 млн 7 тис. 46 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі