Місто

Управління культури міськради за 10 тис. грн планує оновити банер біля пам’ятника Шевченку в Житомирі

18 July 2017, 13:25

У Житомирі хочуть оновити банер біля пам’ятника Шевченку та звертаються до містян, аби вирішили «долю» майбутнього банера.

Про це управління культури Житомирської міської ради 18 липня написало на своїй сторінці у Facebook.

«Голосування! Всі бачили той вицвівший банер біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Прийшла пора нарешті його поміняти. Як він буде виглядати, вирішимо разом. Пропонуємо вашій увазі декілька варіантів. Ставимо вподобайки за той, який на вашу думку – найкращий», - написали в соцмережі.

У коментарі Житомир.info головний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Альона Сердечна розповіла, що депутати виділили на оновлення банера більше 10 тисяч гривень.

«Питанням розміщення банера раніше займалося комунальне підприємство «Реклама», яке було ліквідоване. І нещодавно, соціально-гуманітарна комісія надала рекомендації управлінню культури, аби ми зайнялися оновленням банера біля пам’ятника Шевченку, який вже давно вицвів та не має естетичного вигляду. Сесією міськради нам були відділені кошти, 10 тисяч 600 гривень. В цю суму входять: послуги демонтажу, дизайн на литій банерній тканині, кріплення, послуги з монтажу, а сам друк буде ультрафіолетовий. Управління культури розробило декілька варіантів макетів нового банера, і зараз ми, поки що через соцмережі, розпочинаємо голосування», - розповіла Альона Сердечна.

Фото зі сторінки у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня 2017 року, на День Конституції, житомиряни покладали квіти до пам’ятника Шевченку вже у відремонтованому сквері.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі