Влада

На ринку «Хмільники» у Житомирі хочуть розмістити сім сучасних ларьків, у яких продаватимуть живі квіти

18 July 2017, 16:49

Виконком Житомирської міської ради збирається погодити розміщення на ринку «Хмільники» у Житомирі тимчасового торговельного майданчика, де продаватимуть живі квіти.

Відповідний проект рішення опублікований на сайті міської ради 17 липня 2017 року.

«Погодити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради розміщення тимчасового торговельного майданчика для торгівлі квітами по проспекту Миру, 15-а. Доручити департаменту містобудування та земельних відносин міської ради оформити у встановленому порядку паспорти прив’язки тимчасових споруд терміном на п’ять років для розміщення на тимчасовому торговельному майданчику», – йдеться у проекті рішення.

У коментарі Житомир.info розповів керівник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський уточнив, що у разі прийняття цього рішення виконкомом, на проспекті Миру, 15-а побудуть сучасний торгівельний майданчик, у семи ларьках якого продаватимуть квіти.

«Попереднє рішення виконкому стосувалось упорядкування (торгівлі на майданчику), а це рішення – вже про розміщення майданчика. Цей майданчик буде на балансі «Інспекції з благоустрою». Це буде така собі суцільна конструкція, де кожен із семи підприємців матиме робоче місце (ларьок). Просто тих людей, які завжди на ринку торгували, ми переведемо до ларьків, вони сплачуватимуть пайову участь, оренду… Все буде облаштовано по-сучасному, гарно буде виглядати і матиме європейський дизайн. Хочемо замовити ескізний проект», – прокоментував Юрй Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня виконавчий комітет Житомирської міськрад вирішив на півроку організувати майданчик для тимчасової торгівлі живими квітами по проспекту Миру, 15-а, аби комунальні служби могли налагодити торгівельний процес.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі