Місто

Виконком вирішив на півроку організувати майданчик для торгівлі живими квітами на ринку «Хмільники» у Житомирі

15 March 2017, 11:05

Виконавчий комітет Житомирської міськрад вирішив на півроку організувати майданчик для тимчасової торгівлі живими квітами по проспекту Миру, 15-а.

За це рішення проголосували 16 членів виконкому із 17 присутніх під час засідання 15 березня (всього членів виконкому 23).

«У нас було звернення від підприємців, які займалися торгівлею квітами за адресою проспект Миру, 15-а: вони знаходилися на території ринку, але їх звідти прибрали. Для того, щоб упорядкувати там торгівлю був підготовлений проект рішення, за яким доручити КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі квітами саме за цією адресою», – сказала заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин міської ради, начальник управління регулювання забудови міста – головний архітектор міста Євгенія Черкасова.

Зі слів керівника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрія Юзвинського, створення тимчасового майданчика передбачає облаштування відкриття шести робочих місць (ларьків).

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин при цьому запропонував, затвердити роботу торговельного майданчика терміном на півроку. Більшість присутніх членів виконкому його підтримали.

«Давайте термін поставимо поки що півроку, щоб комунальні підприємства могли навести там порядок. Якщо за півроку там будуть лише квіти і не буде жодної ковбаси чи іншого, то проведемо аналіз і термін продовжуємо автоматично», – уточнив мер Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, квіткарям з богунського ринку «Хмільники» в Житомирі можуть виділити окремий майданчик для торгівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі