Події

Новоград-волинських рекетирів взяли під варту без права внесення грошової застави

18 July 2017, 18:09

У Житомирській області взято під варту без права внесення грошової застави трьох осіб, які вимагали кошти та майно у підприємців.

Про це 18 липня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання трьома особами грошових коштів та майна від підприємців. У понеділок, 17 липня 2017 року, за клопотанням слідчого, погодженим із процесуальним керівником прокуратури області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира особам обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави», - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, трьох кримінальних авторитетів, які тероризували підприємців Новоград-Волинського та вимагали щомісячну сплату за так зване «кришування» бізнесу, правоохоронці вели більше півроку. 14 липня їх затримали поліція та СБУ.

Усім трьом особам було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 189 (вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах) КК України.

За інформацією прокуратури, триває досудове розслідування, яке проводиться слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області. Для процесуального керівництва призначено групу прокурорів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі