Влада

Влада Житомира хоче змінити склад комісії з безпеки дорожнього руху

20 July 2017, 10:34

Влада Житомира хоче затвердити новий склад комісії з безпеки дорожнього руху.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 19 липня.

«З метою координації роботи міських підприємств, об´єднань, установ та організацій щодо забезпечення безпеки дорожнього руху на вулично-шляховій мережі міста та відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільний транспорт», виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити склад міської комісії з безпеки дорожнього руху згідно з додатком. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.2016 № 432 «Про затвердження складу міської комісії з безпеки дорожнього руху», - йдеться у проекті рішення.

Минулорічним рішення виконкому комісія була затверджена у складі 11 осіб, тепер же її чисельність хочуть збільшити до 15: додаються представники двох комунальних підприємств – «Управління автомобільних шляхів» та «Міськсвітло»; уповноважений з велосипедного транспорту міської ради; представник ТОВ «Сервісний центр нерухомості»; представник ГО «Дорожній контроль Україна».

Зі складу комісії виключили представника приватного підприємства «Здобуток-2».

Як повідомляв Житомир.info, комісія з безпеки дорожнього руху на початку цього року розглядала питання щодо скасування дублюючих світлофорів на великих перехрестях Житомира. Також комісія погоджувала перенесення зупинок громадського транспорту на Київській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі