Влада

У Коростишеві провели виїзну колегію житомирського ГУНП: є звільнення та дисциплінарні стягнення

20 July 2017, 17:15

На виїзному засіданні колегії головного управління Нацполіції в Житомирській області, що відбулось 20 липня у Коростишеві, було прийнято рішення увільнити з посади одного з керівників територіальних відділень, а ще кільком – оголосити про дисциплінарні стягнення.

Про це на совій сторінці у Facebook повідомив начальник ГУНП Вячеслав Печененко.

«Якщо у двох словах, то маємо позитив у зменшенні на 6,7% кількості кримінальних правопорушень (в області упродовж І півріччя 2017 року, – ред.) при збільшенні на 6,1% їх розкриття та розслідування. Але загальна ситуація бажає бути кращою і не є для нас задовільною. Ми проаналізували результати роботи кожного підрозділу і прийняли рішення: одного з керівників територіальних відділень увільнити із займаної посади, ще кільком – оголошено про суворі дисциплінарні стягнення», – написав Печененко.

При цьому він наголосив, що працівники поліції не мають права на помилки, адже вони впливають на довіру людей.

«Саме тому розкриття тяжких та особливо тяжких, а також суспільно-резонансних кримінальних правопорушень, у тому числі вчинених щодо громадських активістів, журналістів, перебуває під моїм особистим контролем», – уточнив начальник ГУНП.

За результатами роботи упродовж І півріччя 2017 року, кращим територіальним підрозділом визнано Чуднівське відділення поліції, яке було нагороджено, окрім перехідного символічного кубку, ще й додатковим службовим автомобілем. Також Овруцьке відділення та Новоград-Волинський відділ поліції заохочено додатковими технічними засобами.

Як повідомляв Житомир.info, під час брифінгу 17 липня Вячеслав Печененко озвучив інформацію про те, що озброєний напад на 29-річного підприємця 15 липня у Коростишеві ніяк не пов’язаний із його приналежністю до партії УКРОП. При цьому він повідомив, що поліцейські вже встановили замовників злочину та визначають наразі самих виконавців злочину.

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі