Події

В райцентрі Житомирської області невідомі посеред міста стріляли в приватного підприємця, він в реанімації

16 July 2017, 10:50

В райцентрі Коростишів 15 липня невідомі на мотоциклі розстріляли місцевого підприємця Євгенія Дідківського.

Про це пізно ввечері 15 липня у фейсбук написав його однопартієць, голова Житомирської обласної регіональної парті УКРОП Андрій Ковальов.

«Сьогодні в 15.45 в центрі міста Коростишів, на нашого однопартійця партії УКРОП, активиста Євгенія Дідківського під час прогулянки з дитиною, був здійснений озброєнний напад. Бандити на мотоциклі під'їхали до нього та впритул розстріляли з пістолетів. Зараз Евгеній знаходиться в реанімації. Це не перший випадок в Коростишеві коли на наших однопартійців здійснюється напад. Звертаюсь до прокуратури Житомирської області Війтович Л.М. та начальника ГУНП Житомирської області Печененко В.П., вжити всі необхідні заходи для розшуку та покарання злочинців», - пише Ковальов.

Згодом на фейсбук-сторінці самого Дідківського з'явилося аналогічне повідомлення, доповнене фото та відео.

У головному управління Нацполіції в Житомирській області факт поранення чоловіка у Коростишеві підтвердили.

«Близько 15.30 невідомі на мотоциклі на одній з центральних вулиць здійснили кілька пострілів у місцевого мешканця, приватного підприємця 1988 р.н. Чоловіка доставили у лікарню з вогнепальними пораненнями тіла, його госпіталізували до реанімаційного відділення, де провели операцію За попередніми висновками постріли були здійснені з револьвера типа «Флобер», - розповіла Житомир.info речник ГУНП Алла Ващенко.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Зараз тривають заходи для встановлення нападників.

 

Фото Євгенія Дідківського з фейсбуку

Як повідомляв Житомир.info,14 липня у райцентрі Новоград-Волинський працівники кримінальної поліції ГУНП спільно із співробітниками управління СБУ затримали трьох лідерів злочинного середовища, які вимагали з місцевих підприємців гроші за «кришування».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі