Місто

Житомирське «Сонечко» без торгів обрало фірму, яка майже за 120 тис. грн відремонтує його приміщення

20 July 2017, 17:20

Житомирська міська школа хореографічного мистецтва «Сонечко» уклала з місцевим ТОВ «АртХаус» договір про ремонт своїх приміщень.

Звіт про укладений договір 20 липня 2017 року опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

За ремонт приміщень «Сонечка» на Михайлівській, 3 фірма «АртХаус» з юридичною адресою у Житомирі отримає 119,5 тис. грн. Термін дії договору - до 31 грудня 2017 року.

Тендерна документація на сайті відсутня.

В бухгалтерії ШХМ «Сонечко» Житомир.info розповіли, що тендер не проводився, оскільки сума не перевищує 200 тисяч гривень для послуг.

«Тендер проводиться, якщо вартість послуги перевищує 200 тисяч гривень. У нашому ж випадку мова йде про 119 тисяч гривень, отже, ми по закону зобов’язані тільки прозвітувати про угоду. Рішення про те, хто проводитиме ремонт, прийняв керівник (Михайло Гузунред.). Він сам обрав фірму, запросив її представників, ознайомився з переліком відремонтованих об’єктів, домовилися про вартість. Все в законному руслі», - прокоментувала головний бухгалтер.

За даними Емілії Анатоліївни, договір з фірмою «АртХаус» керівництво «Сонечка» укладає вперше. Ремонт всередині приміщень школи вже триває.

Нагадаємо, у 2013 році ТОВ «Артхаус» виграло тендер на реставрацію палацу культури в центрі Бердичева, у 2014 - на реконструкцію житомирського стадіону «Полісся», через 2 роки - на капітальний ремонт вулиці Михайлівської. Фірма також брала участь в інших торгах, зокрема, з будівництва сміттєзвалища під Новоградом-Волинським та встановлення пам’ятника Героям Небесної Сотні біля фасаду будівлі Житомирської облради, але не виграла їх.

Як повідомляв Житомир.info, у травні цього року на відремонтованій вулиці Михайлівській встановили нові лавки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі