Влада

Президент призначив голів двох РДА в Житомирській області з випробувальним терміном

22 July 2017, 10:54

Адрушівська та Малинська районні держадміністрації Житомирської області офіційно отримали своїх керівників.

21 липня 2017 року президент України Петро Порошенко підписав розпороядження про призначення Катерини Курсон та Дмитрія Кисельчука головами РДА з випробувальним терміном в 1 місяць.

«Призначити КУРСОН Катерину Іванівну головою Андрушівської районної державної адміністрації Житомирської області з 21 липня 2017 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства» та «Призначити КИСЕЛЬЧУКА Дмитрія Васильовича головою Малинської районної державної адміністрації Житомирської області з 21 липня 2017 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства» - йдеться у розпорядженнях.

Нагадаємо, Катерина Курсон - помічник на громадських засадах народного депутата від Бердичівського округу Олександра Ревеги (фракція Блоку Петра Порошенка). На місцевих виборах 2015 року вона балотувалася від БПП до обласної ради та була першим номером у списку кандидатів від президентського блоку до Андрушівської районної ради. Обрана депутатом Андрушівської райради. За даними Нацагентства України з питань державної служби, в травні 2017 року вона була єдиним кандидатом на посаду голови Андрушівської РДА.

Катерина Курсон вже очолювала Андрушівську РДА: в липні 2006 року президент Віктор Ющенко призначив її головою Андрушівської райдержадміністрації, в квітні 2010 року президент Янукович звільнив Курсон з цієї посади.

Як повідомляв Житомир.info, до Дмитрія Кисельчука Малинську РДА очолював екс-кандидат до Житомирської облради від Народної Партії Юрій Рудченко, призначений указом президента в квітні 2016 року. Майже через рік керівник району повідомив, що подав заяву на звільнення за власним бажанням. У квітні 2017 року Петро Порошенко звільнив Юрія Рудченка з посади голови Малинської РДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі