Політика

Депутат Житомирської облради Олена Галагуза: Жителі приватного сектору – така сама громада, і теж мають право на ремонт провулків

22 July 2017, 13:51

Днями на провулках у районі вул. Параджанова в Житомирі почали робити профілювання дорожнього покриття.

Депутат Житомирської обласної ради від «Об'єднання «Самопоміч» Олена Галагуза зверталася до Житомирської міської ради, аби навести лад на цих провулках. Зголосилися на тому, щоб провести грейдерування, де це можливо, а також засипати асфальтною крихтою.

Мешканці провулків вражені: тут ніколи не робили ремонту дорожнього покриття, свій район жартома називають «шанхаєм». Проте радощі пересічних громадян поділяють не усі. Лунали закиди у бік комунальників, чому спецтехніка саме на цих провулках, а не на інших вулицях.

«Приватний сектор – це не гетто, мешканці провулків є громадою Житомира, сплачують податки, мають право на поліпшення території», - наголосила Олена Галагуза.

Депутат обласної ради вважає, що потрібно зважати і на асфальтування вулиць, і на порядок на провулках. Питанням провулків на околицях не надто переймаються, як свідчать реалії.

«Ніхто не має права обмежувати мешканців провулків у реалізації їхнього права здійснити такий елементарний ремонт покриття. І це не асфальт, а просто крихта, якою встеляють поверхню. Якщо комусь кортить дискримінувати мешканців провулків, я б не радила цього робити. Немає кращих чи гірших житомирян: лад потрібно наводити всюди!» - прокоментувала Олена Галагуза.

Прес-служба фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі