Події

Власниця житомирської «Волни» Євгенія Волинець знову в центрі скандалу: вдарила підлітка на очах у однолітків

28 July 2017, 16:55

28 липня в соціальній мережі Facebook з’явилося відео, на якому власниця житомирського готельно-оздоровчого комплексу «Волна» б'є підлітка.

Відео в соціальній мережі виклав Олександр Логвинчук.

«Як Волинець Євгенія Дорофіївна – місцева «олігарха» Житомира виховує рукоприкладством дітей у п'яному стані та їздить за кермом», - написав Олександр Логвинчук.

У коментарях житомиряни написали, що подія сталася біля новозбудованого готелю на вулиці Перемоги. Кажуть, що Євгенія Волинець забрала у хлопця скейт.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області підтвердили, що вказана подія мала місце.

«27 липня о 21.43 на службу 102 надійшло повідомлення від житомирянки 1976 р.н. про те, що водійка автомобіля Mercedes побила її сина та забрала його речі. На місце події виїжджали патрульні та слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу. На даний час правоохоронці розбираються в цій ситуації», - сказала речник ГУНП Алла Ващенко.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження по статті 296 КК України (Хуліганство).

Як повідомляв Житомир.info, Євгенія Волинець є господаркою розважального комплексу «Волна», який знаходиться на вул.Северина Наливайка у Житомирі. 29 жовтня 2015 року власниця готельно-оздоровчого комплексу напала на знімальну групу Житомир.info під час зйомки сюжету про пожежу. 21 вересня минулого року Богунський районний суд міста Житомира визнав власницю розважального комплексу «Волна» Євгенію Волинець винною у перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів: (ч.1 ст.171 ККУ) та в умисному знищенні чи пошкодження майна журналістів  (ч.1, 347-1 ККУ).

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі