Події

Копи розшукали чоловіка, який на Князів Острозьких у Житомирі поранив перехожого ножем

7 August 2017, 10:03

У ніч на 6 серпня на вулиці Князів Острозьких у Житомирі (колишня Шелушкова) нетверезий чоловік поранив перехожого, з яким поконфліктував.

Про це 7 серпня Житомир.info повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомира.

«6 серпня, близько 4-ї години ранку, до патрульної поліції від швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на вулиці Князів Острозьких перебуває чоловік з ножовим пораненням. Прибувши на місце події, патрульні виявили чоловіка з ножовим пораненням в області голови. В подальшому постраждалого госпіталізовано каретою швидкої медичної допомоги до Житомирської міської лікарні №2», - інформує поліція.

За даними прес-служби, інспектори патрульної поліції опитали можливих свідків та з’ясували, що у чоловіка виник конфлікт з перехожим, який, маючи видимі ознаки алкогольного сп’яніння, наніс ножове поранення постраждалому та втік з місця події.

«Встановивши прикмети підозрюваного, правоохоронці розпочали пошук та незабаром  затримали чоловіка, який підходив під орієнтування. Під час поверхневої перевірки в затриманого патрульні виявили ніж. На місце події інспектори патрульної поліції викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин слідчими. Життю чи здоров’ю постраждалого нічого не загрожує», - повідомляє поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня цього року на залізничному вокзалі в Коростені поліцейські затримали 54-річного чоловіка, який поранив ножем колишню тещу.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі