Події

На вокзалі в Коростені поліцейські затримали чоловіка, який ножем поранив тещу в область серця та передпліччя

27 July 2017, 10:03

26 липня у Коростені на залізничному вокзалі поліцейські затримали 54-річного чоловіка, який 22 липня у Малинському районі травмував колишню тещу. 76-річна жінка отримала 6 колото-різаних ран. Нині чоловік перебуває під вартою, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«26 липня ми затримали підозрюваного, залучивши до цього колег із Коростенського відділу поліції, оскільки володіли інформацією про появу чоловіка на залізничному вокзалі в їх місті. Завдяки оперативності та злагодженості наших дій йому не вдалося втекти», - розповів начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт.

Того дня, 22 липня, чоловік у черговий раз приїхав до будинку пенсіонерки у смт Гранітному і почав вимагати гроші. Жінка завбачливо уникала безпосереднього контакту з колишнім зятем, віддавши деякі його речі просто через вікно.

«Через деякий час, коли чоловік, ніби заспокоївшись, пішов геть, пенсіонерка вийшла з будинку до магазину. Однак на зворотньому шляху дорогу їй перегородив недавній гість. Під час виниклої суперечки він наніс жінці колото-різані рани в область серця та передпліччя. Крики пенсіонерки про допомогу почули сусіди, які й викликали для неї «швидку». Сам нападник з місця події втік. Жінку було доставлено до хірургічного відділення місцевої лікарні, де надано необхідну медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

26 липня Малинські поліцейські затримали підозрюваного, залучивши до цього колег із Коростенського відділу поліції, оскільки володіли інформацією про появу чоловіка на залізничному вокзалі в їх місті.

Досудове розслідування за вказаним фактом проводиться за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Як повідомляв Житомир.info, у Малинському районі 54-річний чоловік травмував колишню тещу, підстерігши її по дорозі з магазину.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі