Влада

Влада Житомира хоче під програму «Прозора влада. Відкрите місто» купити мікроавтобус

7 August 2017, 13:13

Влада Житомира хоче на мільйон збільшити фінансування програми «Прозора влада. Відкрите місто» - кошти підуть на закупівлю транспорту.

Проект рішення сесії про внесення змін до Міської програми «Прозора влада. Відкрите місто» на 2016-2018 роки 7 серпня опублікований на сайті міської ради.

«Організаційно-технічне забезпечення прийому та виїзду делегацій міст-побратимів, міжнародних партнерів, депутатів міських рад, членів виконавчого комітету та спеціалістів виконавчих органів Житомирської міської ради та інших міст України (витрати на проживання, харчування, придбання автотранспорту, транспортне забезпечення тощо)», - саме так в оновленій програмі прописаний пункт, фінансування якого у 2017 році планують збільшити з 100 тис. грн до 1 млн 100 тис. грн. 

Раніше цей пункт мав назву «Організаційне забезпечення прийому делегацій донорів, міжнародних партнерів» і кожного року (2016, 2017, 2018) на його фінансування передбачалося по 100 тис. грн з міського бюджету.

В управління по зв’язках з громадською міської ради, яке разом з департаментом економіки є розробником програми, уточнили, що за мільйон гривень планують купити мікроавтобус.

«Це буде за рахунок коштів міського бюджету, зекономлених на закупівлях через систему ProZorro. Якщо депутати погодять, то будемо спрямовувати кошти на закупівлю мікроавтобусу для супроводу іноземних делегацій, для перевезення як депутатів міської ради, так і делегацій депутатів з інших міст. Такого транспорту зараз немає», - розповіла Житомир.info в.о. начальника управління Світлана Сластухіна.

Вона уточнила, що транспорт буде на балансі виконкому міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення посади начальника управління по зв’язках з громадськістю. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі