Влада

Виконком Житомирської міськради шукає керівника управління по зв’язках з громадськістю

12 July 2017, 12:56

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення посади начальника управління по зв’язках з громадськістю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Відповідне оголошення опубліковане на сайті міськради.

«Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою, персональним комп’ютером», - такі вимоги висуває міська влада до кандидата на посаду.

Прийом документів триватиме з 7 липня 2017 року по 7 серпня 2017 року.

Нагадаємо, з 4 травня цього року обов’язки начальника управління виконує головний спеціаліст Світлана Сластухіна, яка до цього працювала в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2016 року начальником управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради була призначена Анастасія Рибак.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі