Місто

У Житомирі оголосили громадські слухання з приводу подорожчання проїзду в електротранспорті до 3 гривень

7 August 2017, 15:02

Влада бажає вислухати думку житомирян стосовно підвищення вартості проїзду в трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень, а також щодо видів електронних проїзних квитків.

Оголошення про проведення 11 серпня громадських слухань 7 серпня опублікували на офіційному сайті Житомирської міської ради.

«Управління транспорту і зв’язку міської ради повідомляє, що 11.08.2017 року о 14:00 у залі засідань міської ради за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 4/2 відбудуться громадські обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16.05.2017 № 456 «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування» та проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів послуг) в міському громадському транспорті», - інформує мерія.

Взяти участь у обговоренні можуть всі бажаючі.

Нагадаємо, проект рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті до 3 гривень розмістили на сайті мерії 19 липня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2017 року Житомирський виконком підтримав рішення про підвищення з 1 червня вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень, в пасажирському електротранспорті проїзд не подорожчаві поки становить 2 гривні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі