Місто

Влада планує підняти вартість проїзду в житомирському електротранспорті

19 July 2017, 22:16

Влада Житомира збирається збільшити вартість проїзду у трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16.05.2017 № 456 «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування» 19 липня розмістили на сайті мерії.

Зважаючи на підвищення тарифу на електричну енергію для міського електричного транспорту, зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, технічне обслуговування і ремонт, автомобільні шини, комплектуючі запчастини та з метою приведення у відповідність економічно обґрунтованим витратам тарифу на проїзд у міському пасажирському електротранспорті загального користування виконком планує встановити вартість проїзду в міському пасажирському електротранспорті в розмірі 3,0 грн.

Про дату наступного засідання виконавчого комітету міськради поки невідомо. 19 липня відбулося чергове засідання виконкому, де розглянули майже 40 питань, фоторепортаж тут.

Нагадаємо, місяць тому заступник мера Житомира Дмитро Ткачук запевняв Житомир.info, що найближчі декілька місяців влада не збирається збільшувати вартість проїзду в електротранспорті.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2017 року Житомирський виконком підтримав рішення про підвищення з 1 червня вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень, в пасажирському електротранспорті проїзд не подорожчав і поки становить 2 гривні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі