Влада

На посаду керівника прес-служби мерії Житомира претендує лише одна людина, яка раніше працювала в ОДА

8 August 2017, 16:08

На посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради подала документи лише одна людина.

Про це Житомир.info повідомили у відділі кадрів міської ради.

«Документи на конкурс подав лише один кандидат», - зазначили у відділі кадрів.

В Єдиному державному реєстрі декларацій є декларація від кандидата на посаду начальника управління по зв'язках із громадськістю Приходченко Ольги Володимирівни. Декларація була опублікована в реєстрі 1 серпня о 14:46, а через 20 хвилин Приходченко розмістила декларацію «перед звільненням» з посади консультанта апарату Житомирської облдержадміністрації, де працювала з 4 січня по 7 жовтня 2016 року.

Крім того, 8 червня цього року Ольга Приходченко публікувала декларацію «після звільнення» з посади консультанта апарату ОДА, де вказані доходи за 2016 рік. Зокрема, зазначається, що крім 51 тис. 406 грн зарплати в ОДА, вона отримала 4 тис. 653 грн в Житомирському міському центрі зайнятості, 50 тис. грн від громадянина Петра Гришковця за відчуження рухомого майна та купила за 100 тис. грн автомобіль Honda Civic 2008 р.в.

Нагадаємо, Ольга Приходченко була прес-секретарем голови облдержадміністрації Сергія Машковського, який був звільнений з цієї посади указом президента від 31 серпня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, з 4 травня цього року обов’язки начальника управління виконує головний спеціаліст Світлана Сластухіна, яка до цього працювала в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації. Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення посади начальника управління по зв’язках з громадськістю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): документи приймали з 7 липня по 7 серпня 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі