Влада

ОДА має намір розпрощатися з перевізником 102 маршруту «Житомир-Довжик»

8 August 2017, 19:59

Житомирська облдержадміністрація розриває договір з черговим перевізником.

Про це на свій сторінці у фейсбук 8 серпня написав голова Ода Ігор Гундич.

«GPS-трекери в дії. Розриваємо договір зі ще одним перевізником, що обслуговує маршрут №102 Житомир – Довжик. Не виконує графік руху – до побачення! Знайдеться більш відповідальний перевізник. Дав доручення направити лист-попередження про розірвання договору – і вже сьогодні перевізник отримав лист під підпис», - написав губернатор.

Він також зазначає, що через 10 днів в ОДА знайдуть тимчасового виконавця на даному маршруті.

У коментарях під постом голови ОДА користувачі пишуть, що мова йде про перевізника Дорогова, в якого на 102 маршруті кілька машин, та обурюються недотриманням графіків міською маршруткою №47 «майдан Путятинський – Богунія» (ПП «Шеріфф», директор Янчук  Олександр Леонідович), яку з жовтня 2016 року пустили в Довжик і яка возить людей «через раз».

Нагадаємо, жителі Довжика ще з 2008 року скаржаться на незадовільний графік руху маршруту №102. На початку 2016 року, після чергової скарги сільради про те, що маршрутки їздять незадовільно, управління транспорту пообіцяло змінити перевізників.  У травні 2016 року стало відомо, що громада Довжика відмовилася від послуг перевізника Іваницької, якій належать маршрути № 8 «Кооператив «Восход» – Малинська» та № 25 («Саєнка – Корбутівка»). 7 квітня 2016 року відбувся конкурс на обслуговування маршруту «Житомир-Довжик», однак довгий час на нього ніхто не подавав документів

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2017 року в Житомирській ОДА визначили тимчасового перевізника на приміський маршрут №110 «Житомир – Сонячне – Соколовський масив», на якому 23 січня загинув пасажир. Пізніше через інцидент з п’яним водієм маршруту №177 в ОДА розірвали з перевізником договір. На початку березня в ОДА повідомили про розірвання договору з перевізником ФОП Савчук, що працює на маршруті № 123 «Житомир – Давидівський масив».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі