Економіка

За сім місяців Житомирська митниця заробила на ремонт доріг 150 млн грн

10 August 2017, 13:50

За сім місяців Житомирська митниця Державної фіскальної служби спрямувала майже 150 млн грн на реконструкцію автомобільних доріг.

Про це 9 серпня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської митниці.

«Протягом січня-липня 2017 року в рамках експерименту на реконструкцію доріг 50% від перевиконання індикативних надходжень митних платежів Житомирською митницею ДФС забезпечено майже 150 млн грн. Серед пріоритетних об'єктiв, щодо яких здiйснюється реалізація вказаних заходiв за пропозицією Житомирської митниці ДФС, є ділянка автошляху Р28 вiд пункту пропуску «Нова Рудня» (Білорусь) до мiжнародного автомобільного пункту пропуску Виступовичi (Овруч) довжиною 42 км», - повідомляє митниця.

У прес-службі зазначають: фінансування експерименту щодо реконструкції доріг Житомирської області забезпечується за рахунок перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів – податку на додану вартість, акцизного податку, ввізного та вивізного мита, які сплачуються при митному оформленні товарів у зоні діяльності Житомирської митниці ДФС.

«Надходження митних платежів щомісяця збільшуються, і це є стимулом більше вкладати в розвиток інфраструктури», - інформує митниця.

Нагадаємо, за даними Житомирської облдержадміністрації, у 2017 році Житомирська область планує отримати від перевиконання збору митних платежів 358,4 млн грн на ремонт доріг. До переліку доріг, які будуть відремонтовані у 2017 році, першочергово включили дороги, які ведуть до опорних шкіл. 

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці липня 2017 року люди вимагали ремонту «мертвої» траси Житомир-Сквира, де в ямах можна саджати дерева.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі