Місто

Самий «плодовитий» автор житомирського бюджету участі-2017 відкликає 17 своїх пропозицій

21 August 2017, 11:35

Віталій Сівко, який цього року подав до бюджету участі 17 проектних пропозицій, хоче всі їх відкликати через «негативні ситуації» по відношенню до свого реалізованого минулорічного проекту «Житомир – не смітник!».

Житомир.info отримав копію листа Сівка на адресу мера Сергія Сухомлина та координаційної ради з питань провадження проекту «Бюджет участі».

«Зважаючи на ряд негативних ситуацій, які створили керівний склад та представники виконавчих органів Житомирської міської ради по відношенню до впровадження підтриманого в 2016 році житомирянами проекту-фіналіста «Житомир – не смітник!» за рахунок коштів «Бюджету Участі у Житомирі», я відкликаю із сайту усі свої нові 17 проектних пропозицій», - пише голова ГО «ХХІ покоління» Віталій Сівко.

У листі автор також звинувачує посадовців у продукування популізму та відсутності практичних та виважених відповідальних справ.

Нагадаємо, проект «Житомир – не смітник» вартістю 969 тис. грн, був реалізований в червні цього року: в рамках проекту було закуплено 190 спеціальних сміттєвих баків для роздільного збору сміття, які встановили на 48 локаціях. 

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня цього року завершився прийом проектних пропозиції до бюджету участі: 57 авторів подали 99 проектів, загальна вартість яких становить 81 160 747 грн. Станом на вечір 29 травня на сайті було зареєстровано 38 проектів, автором 16 з яких був Віталій Сівко

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі