Влада

До житомирського бюджету участі-2017 вже надійшло 38 проектів, майже половина належить одному автору

29 May 2017, 18:02

Прийом проектів громадян до «Бюджету участі» - 2017 завершується 31 травня.

Про це повідомляє сайт Житомирської міської ради.

«Активні житомиряни, які хочуть взяти участь у формуванні бюджету та реалізувати свої ідеї щодо підвищення комфорту життя в рідному місті, ще встигнуть подати свої проекти через веб-сторінку (https://pb.zt-rada.gov.ua) до 31 травня. Для реєстрації проектної пропозиції необхідно перейти на сайт - pb.zt-rada.gov.ua. Для початку потрібно зареєструватись як "Автор проекту", далі натиснути на кнопку "Подати проект"», - нагадує міська рада.

У реєстраційній формі необхідно вказати наступну інформацію:

назва проектної пропозиції;

короткий опис;

тип проекту;

точна адреса об’єкта;

інформація про загальнодоступність проекту;

орієнтовна вартість проектної пропозиції за всіма видами витрат (товари, роботи, послуги);

інші додатки (мапа, фото, візуалізація і т.д.);

список осіб, які підтримують проектну пропозицію.

Отримати додаткову консультацію можна у пунктах супроводу бюджету участі, які розташовані в бібліотеках.

Станом на 17.30 29 травня на сторінці проекту бюджету участі зареєстровано 38 проектів на загальну суму 31 млн 886 тис. 237 грн, більше половини (20 проектів) відносяться до категорії «Комфортне місто». 16 з 38 проектів подав голова громадської організації «ХХІ покоління» Віталій Сівко; 4 проекти – колишній депутат міської ради від Партії регіонів Валерій Онопрієнко; 3 – директор комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради Лариса Харчук.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року Житомирська міськрада отримала 67 проектних пропозицій до бюджету участі на суму більше 40 млн грн, переможцями за результатами голосування стали 11 проектів. У 2017 році на впровадження проекту «Бюджет участі» міська влада планує спрямувати близько 12 млн грн, прийом проектних пропозицій почався 1 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі