Місто

Дружина віце-прем’єра зняла свій проект з конкурсу на грант Житомирської ОДА

30 August 2017, 13:32

Людмила Зубко зняла з конкурсу проект «Музичний табір «Music Camp International» громадської організації «Житомир, Зроби голосніше!».

Про це дружина віце-прем’єр-міністра Генндія Зубка заявила 30 серпня під час презентації проектів, які претендують на грант Житомирської облдержадміністрації.

«Коли ми подавали пропозицію на цей грант, то думали, що вспіємо. Але ми не вспіли і відмовляємося від цих грошей. Але ми хочемо, щоб ви нам допомогли запросити тих житомирян, які проактивні, які готові змінювати наше місто. І якщо є в когось бажання – я можу дати запрошення», - сказала Людмила Зубко та показала відео про перший день роботи дитячого музичного табору.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута запропонував долучити до проекту дітей з районів області.

«Це дуже благородно з вашого боку, що ви показали нам презентацію безумовно цікавого і гарного проекту. З іншого боку – ви відмовляєтеся від фінансування, а я з свого боку пропоную наступне: так, ми долучимося, запросимо своїх друзів, скористаємося цією пропозицією. Але для того, щоб цей проект вийшов за межі міста Житомира і був обласним, можливо ми з вами обговоримо якусь процедуру, щоб запросити дітей з районів і можливо виділити невеличкі кошти для того, щоб їх звезти в театр», - запропонував Лагута.

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь зауважила: на те, щоб привезти на гала-концерт по хоча б 30 дітей з найближчих районів треба 30-35 тис. грн.

Людмилі Зубко запропонували переробити проект вартістю 100 тис. грн і залишити там лише 30 тис. грн на транспортні витрати.

«Ви – керівники області, і це ваша відповідальність, щоб область рухалась вперед. Я не буду нічого переробляти, ми відмовилися від цих коштів. Ми ще нікого не запрошували на гала-концерт, тільки вчора надрукували запрошення і я вам їх віддаю – можливо ви маєте можливість когось запросити», - пояснила Людмила Зубко.

В результаті за пропозицією заступника голови ОДА координаційна рада проголосувала за виділення 30 тис. грн на транспорт, щоб привезти дітей з районів на гала-концерт.

Гала-концерт «Music Camp International» відбудеться 2 вересня в обласному драмтеатрі, початок о 16.00. Безкоштовні запрошення можна отримати у «Львівській майстерні шоколаду».

Нагадаємо, з 28 серпня у Житомирі почав працювати «Міжнародний Музичний Табір»

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня координаційна рада з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації розглядає 23 проекти та визначає переможців, які отримають грант від Житомирської облдержадміністрації для реалізації їхніх проектів. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі