Культура

Наприкінці серпня у Житомир приїде Music Camp International, для дітей пільгових категорій участь – безкоштовна

20 July 2017, 13:54

28 серпня у Житомирі почне працювати «Міжнародний Музичний Табір».

Про це йдеться в інформації на сайті проекту.

«З 28 серпня по 2 вересня у Житомирі. 5 днів занять хоровим співом (6 творів 4 мовами) та опанування двома інструментами, на 6 день - урочистий концерт у супроводі симфонічного оркестру!!! Запрошуються ВСІ діти віком від 11 до 16 років - музична освіта НЕ обов'язкова», - зазначають організатори.

Дитина вважається зареєстрованою та внесеною до списку учасників при виконанні наступних умов:

1) Заповнення реєстраційної форми;

2) Сплата реєстраційного внеску у розмірі 150 грн.

3) Надання копії свідоцтва про народження та квитанції про сплату реєстраційного внеску (можна вислати на адресу dasha@musiccampinternational.org, або ж занести паперову копію)

Занести паперові копії свідоцтва про народження, квитанцій про оплату можна за адресою Житомир, майдан Перемоги, 7, «Львівська майстерня шоколаду», віддати адміністратору закладу. Час прийому з 09.00 до 21.00. Реєстрація триватиме до 15 серпня.

«Music Camp International (MCI) приїжджає до різних міст України та Румунії щоб працювати для кожної дитини незалежно від її соціального статусу чи музичного досвіду. Міський денний табір – один з перших проектів організації, який реалізується з 2002 року. Зазвичай MCI робить табір у партнерстві з Міністерством освіти та запрошує до участі дітей віком від 11 до 15 років, які навчаються у різних закладах (загальноосвітні школи, інтернати для дітей-сиріт, притулки, дитячі центри тощо). В Україні МСІ проводив такі табори в Києві, Чернівцях, Броварах, Бучі, Запоріжжі, Львові, Стрию, Ірпені, Вознесенську, Вишгороді та Вінниці», - інформує сайт MCI.

Зазначається, що для дітей пільгових категорій участь безкоштовна, але треба надати документ, який засвідчує пільгу.

Житомирські партнери заходу – ГО «Житомир, зроби голосніше»  – повідомляють, що гала-концерт відбудеться у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі Івана Кочерги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі