Культура

Раду Поклітару на День Житомира представить сучасну версію «Лебединого озера»

30 August 2017, 16:07

Цьогорічний День міста житомиряни будуть святкувати 4 дні. З 7 по 10 вересня на містян очікує насичена програма на різних локаціях та незабутні емоції під час святкування 1133-ї річниці від дня заснування Житомира.

Чи не найбільш вражаючою буде для житомирян «Культурна версія», яка цього року буде представлена постановкою та хореографією всесвітньовідомого балетмейстера Раду Поклітару.

8 вересня о 19:00 на майдані Корольова під час «Культурної версії» артисти представлять «Лебедине озеро» Петра Чайковського у сучасній версії. Це не звична казка про принца, який зустрів і покохав дівчину, перетворену злим чарівником на лебедя.  На глядачів чекають фантастичні декорації, цікаві костюми, незвичні образи артистів та містичний лебідь.

Також в програмі заходу пролог від Житомирського академічного музично-драматичного театру імені І. Кочерги. Режисер постановник – Петро Авраменко. Проте і це ще не все – житомиряни зможуть побачити фаєр-шоу від Театру вогню «Махатма».

Свято відбудеться за підтримки Житомирського міського голови Сергія Сухомлина. Інформаційні партнери «Культурної версії» у Житомирі: ЗОК, Візаж, Інформбюро.

Нагадаємо, на День міста у Житомирі чекають на Pianoboy, Alyosha та Анастасію Приходько.

Як повідомляв Житомир.info, День Житомира-2017 планують відзначати чотири дні та продавати тільки слабоалкоголку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі