Місто

День Житомира-2017 планують відзначати 4 дні та продавати тільки слабоалкоголку

31 July 2017, 16:25

Цьогорічний День міста в Житомирі збираються відзначати 4 дні.

Проект рішення Житомирського міськвиконкому  «Про затвердження плану заходів з нагоди відзначення 1133-ї річниці від дня заснування міста Житомира» опублікували на сайті мерії 31 липня.

На засіданні 2 серпня членам виконкому запропонують підтримати дати проведення Дня Житомира з 7 по 10 вересня 2017 року та затвердити орієнтовний план заходів.

Так, до 1133-ї річниці від дня заснування Житомира у місті планують провести щорічні конкурси «Мій ошатний район» (Корольовська районна рада) та «Мій квітучий район» (Богунська районна рада), рейтинг-конкурс «Гордість міста» у драмтеатрі, фестивалі вуличної їжі та народної пісні, «Культурна версія», концерт «ДжазоМир», Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів, гала-концерт зірок української естради, чемпіонат України із скалолазання та Другий космічний напівмарафон.

До свята у Житомирі території проведення заходів збираються, зокрема, облаштувати біотуалетами та смітницями, святково оформити громадський транспорт та внести зміни в його рух відповідно до проведення заходів (перекриття та координація дорожнього руху), забезпечити патрулювання поліцейських та чергування бригад швидкої допомоги.

На святкових локаціях  збираються передбачити торгівлю слабоалкогольними напоями. 

Нагадаємо, минулого року мистецький проект «Культурна версія» на День міста Житомира зібрав тисячі глядачів.  Фоторепортаж  з Дня міста можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, на День міста у Житомирі чекають на Pianoboy, Alyosha та Анастасію Приходько.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі