Влада

За рік у Житомирській області кількість охочих отримати закордонний паспорт збільшилась майже вдвічі

31 August 2017, 15:01

У підрозділах міграційної служби Житомирської області оформлено більше 56 тисяч закордонних паспортів.

Про це інформує головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю  та ЗМІ УДМС України в Житомирській області Анатолій Шнайдер.

«З початку року в УДМС України в Житомирській області оформлено 56047 закордонних паспортів, у порівнянні за аналогічний період минулого року ця кількість збільшилась майже вдвічі. Найбільше закордонних паспортів оформлено в Управлінні ДМС за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська,44 – більше 16 тисяч. Для оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон до територіальних підрозділів міграційної служби області звернулося з початку року у м. Бердичеві 5465 громадян, у м. Новоград-Волинському – 4984, м. Коростені – 3406. В Богунському районному відділі міграційної служби оформлено 5650 закордонних паспортів, в Корольовському районному відділі – 4739», - повідомляє Анатолій Шнайдер.

Разом з тим, як уже повідомляла міграційна служба, сьогодні дійсно є затримки у видачі закордонних паспортів. Ці затримки є тимчасовим явищем, оскільки спричинені тимчасовим стрімким зростанням попиту на паспорти. Поліграфкомбінат «Україна», на якому здійснюється виготовлення паспортів, закупив та встановив додаткове обладнання для персоналізації паспортів, щоб уникнути затримок видачі у майбутньому.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області протягом місяця дії безвізового режиму з Європейським Союзом біометричні закордонні паспорти отримали 10 тисяч 554 жителів області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі